Zomerse voetbalstage aan zee

Zomerse voetbalstage aan zee

Foto: LEZ

Deinze / Zulte - Voetbalstages Leiestreek organiseert bij het begin van de zomervakantie een ‘All Inclusive Vijfdaagse Voetbalstage’ aan de Belgische kust. Jongeren uit de wijde omgeving krijgen zo de kans de vakantie op een sportieve wijze in te zetten. De voetbalstage heeft plaats van 2 tot 6 juli 2018. De jongeren verblijven in Hostel De Peerdevisser in Oostduinkerke in een volpension arrangement.

Alle trainingen hebben plaats op het kunstgrasterrein van Sportcomplex Hazebeek in Oostduinkerke. Dagelijks worden er voetbaltrainingen voorzien door ervaren en gediplomeerde trainers. Het programma bestaat o.a. uit dagelijkse professionele trainingen op kunstgras, strandvoetbal, bowlen, een zwemnamiddag in een subtropisch zwembad en teambuilding. De jonge voetballers leven een hele week als een prof, waarbij dagelijkse trainingen afgewisseld worden met de nodige rust- en ontspanningsmomenten.

De verplaatsing naar Oostduinkerke gebeurt met de trein en de tram. De bagage wordt door de organisatie naar de bestemming gebracht. De groep vertrekt op maandagmorgen 2 juli in het station van Deinze en is terug op vrijdagavond 6 juli op dezelfde plaats.

De stage is bedoeld voor voetballers, jongens en meisjes, uit de Leiestreek die geboren zijn tussen 2001 en 2009. De kostprijs is €375. Een volledig kledijpakket en verzekering is inbegrepen in deze prijs. Inschrijven kan tot 1 mei 2018 of tot de stage volzet is. Inschrijven kan via deze link.

Meer info of de online folder 2018 van de stages bekijken kan hier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio