Beauty

TIPS. Vier Valentijn met vriendinnen en maak komaf met puistjes

TIPS. Vier Valentijn met vriendinnen en maak komaf met puistjes

Foto: *

Lifestyleredactrices Tinnie en Hanne tippen trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Valentijn met vriendinnen

Single met Valentijn? Maak je geen zorgen en bel gewoon je BFF. De Zweedse modeketen & Other Stories heeft een capsulecollectie ontworpen met het oog op single beste vriendinnen die op 14 februari plannen om hun vriendschap te vieren door... samen te cocoonen. Denk aan matching outfits geïnspireerd op pyjama’s, slaapmaskers, een dromendagboek en slippers in een kleurenpalet met een Perzische sfeer. Vanaf 19 euro.

www.stories.com

Tijd voor communies

 

Het seizoen van de communies en lentefeesten is in aantocht. Outfit al gevonden? Perfect, maar misschien kan er nog een finishing touch bij. Horlogemerk Flik Flak heeft een nieuwe, speelse collectie ontworpen met bijtjes, vlinders of honden op de bandjes. Een beestig cadeau en straks misschien een oogappel die voortaan altijd op tijd klaar is om naar school te gaan. Kostprijs: vanaf 35 euro.

www.flikflak.com

 

Kunst op een sokje

 


Van Prada tot Balenciaga: sokken in zomerse schoenen zijn weer hip. Zelfs in open sandalen. Dus als je nu al met je hoofd in lentesfeer zit, dan heeft kousenmerk Falke nieuwkomers die gezien mogen worden. Zo werd het gamma uitgebreid met het de Majolica-sokjes, met blauwe of okerkleurige bloemenprints die doen denken aan Italisaanse fresco’s. Kostprijs: 16 euro.

www.falke.com

Weg met acne

 

Beautymerk Eucerin lancereert met Dermopure een nieuw gamma voor de huid die gevoelig is om acne te ontwikkelen. Dat bestaat uit drie reinigingsproducten - een reinigingsgel, micellair water en een scrub. Daarnaast vind je drie verzorgingsproducten - een matterende en renoverende crème en een aanvullende verzachtende variant - die beloven om puistjes onder controle te houden. Prijzen schommelen tussen 13 euro (voor de scrub) en 15,50 euro (voor de renoverende crème).

www.nl.eucerin.be

Corrigeer