Nieuw kantoor ACV in Rillaar vervangt Diest en Aarschot

Aarschot / Diest -

De ACV-kantoren van Aarschot en Diest worden gesloten en worden samengebracht in het nieuwe dienstencentrum in Rillaar.

“Als ACV proberen we steeds zo snel en zo goed mogelijk in te spelen op de veranderingen in de maatschappij”, licht Johan Vervoort, verbondssecretaris van ACV Leuven toe.

“Zo zijn we vorig jaar in ons verbond gestart met het werken op afspraak. Leden hebben nu de keuze: ze kunnen langskomen op onze vrije inloopmomenten, maar ze kunnen ook een afspraak maken met een dienstverlener en zo de wachtrij vermijden.”

“In die voortdurende zoektocht naar kwaliteitsverhoging past ook het zoeken naar een nieuwe locatie voor de regio Demer. Een externe marktstudie wees uit dat het interessant zou zijn ons te vestigen tussen Aarschot en Diest. We hebben daarom voor een nieuwe locatie gekozen die de dienstencentra van Diest en Aarschot zal vervangen.”

Het nieuwe dienstencentrum zal gevestigd zijn op de Diestsesteenweg 601 in Rillaar, waar tot voor kort de XL-Mode Outlet-winkel werd uitgebaat.

Erik De Cock, verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de leden: “Onze leden zullen op de best mogelijke manier geholpen worden, aan het onthaalloket, of tijdens de vrije inloopmomenten of op afspraak. Meer leden maken ook gebruik van onze elektronische dienstverlening.”

In het ACV-kantoor in Diest werd in augustus vorig jaar de 38-jarige loketbediende Sara Van Passel vermoord.

Dat kantoor ging toen dicht. Het zal dus voorgoed verdwijnen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio