VIDEO. Level 42 op 16 maart in de Brielpoort

Level 42 Foto: YouTube

Deinze - Na de geslaagde avond met Golden Earring vorig jaar pakt SC Dikkelvenne opnieuw uit met een grote naam uit de internationale muziekscene. Op 16 maart strijkt Level 42 met hun Eternity-tour neer in Deinze. Met dit concert schrijft SC Dikkelvenne mee aan de revival van de Brielpoort.

Het uitverkochte optreden van de Nederlandse topgroep Golden Earring vorig jaar deed de organisatoren dromen van een nieuwe naam. Deze keer kijkt KSC Dikkelvenne over het Kanaal naar Engeland.

‘Niemand minder dan Level 42 komt op 16 Maart naar de Brielpoort afgezakt. Deze Britse popband met frontman Mark King brengt er hun nieuwe "Eternity"-tournee aangevuld met de grootste Level 42 hits”, zeggen organisatoren Bart Almeye en Geert Gevaert, “Met 14 studioalbums, zeven live albums en zes verzamelaars is level 42 nog steeds één van de meest succesvolle Britse popbands allertijden en na 38 jaar muziekgeschiedenis hebben Mark King en zijn gasten er nog steeds veel zin in. Bovendien is Level 42 tijdens deze tour vergezeld van blazers waardoor hits als "Lessons in love", "Something about you", "Leaving me now" nog beter klinken.’

‘Door de jarenlange organisatie van de Nacht van de Ambiance hebben we met deze organisator een zeer goede band opgebouwd’, aldus schepen van Cultuur Rutger De Reu, ‘toen ze vorig jaar hun eerste rockconcert organiseerden, waren we heel tevreden. SC Dikkelvenne schakelt zich perfect in in de ambitie die de stad heeft met de Brielpoort. De programmatie van Level 42 past in het rijtje optredens die de revival van de concertzaal verderzetten.’

Tickets voor het concert van Level 42, op vrijdag 16 maart 2018 in de Brielpoort Deinze kosten €44 en kan je bestellen op www.teleticketservice.com  of tel. 070-345.345. Ook via de site van SCD-events kan je tickets bestellen.

VIP arrrangement

Er is die avond ook een mogelijkheid voor een walking dinner voor de prijs van €95 per persoon. Hierin zijn de toegang, dranken en eten tot aan de start van het optreden inbegrepen.

Nacht van de Ambiance

Wegens kalenderproblemen van Level 42 wordt deze rockavond voor het eerst losgekoppeld van de Nacht van de Ambiance, die plaats heeft op 14 april, eveneens in de Brielpoort, met Willy Sommers, Laury Lynn, Paul Severs, Sergio, Bart Kaëll en Swoop.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio