Dit is de eerste trailer van ‘Baba Yega: The Movie’

Dit is de eerste trailer van Baba Yega: The Movie KFDBelgium Video: YouTube -

Een teaser was al eerder vrijgegeven, maar nu is er ook een eerste trailer beschikbaar van Baba Yega: The Movie. De film die in het teken staat van de populaire dansformatie komt vanaf 28 maart in de bioscoop.

In de langspeelfilm komen de vijf ruimtewezens in de problemen met hun ruimteschip en stort een van hen op Aarde. Aan de andere Baba’s de taak om hem terug te vinden, al raken ze tijdens hun zoektocht ook betrokken in de strijd de kwaadaardige Cordelia Zen. Samen met haar helper Grieg ontvoert ze namelijk “jeugdig gespuis”, alle kinderen die ook maar een beetje ondeugend zijn.

De dansgroep heeft tijdens de opnames kunnen rekenen op een absolute topcast. Zo tekenden onder meer Stefaan Degand, Barbara Sarafian, Tom Audenaert, Joke Devynck en Rik Verheye present. De regie van de langspeelfilm was in de handen van Michael Van Ostade.

In 2016 verwierf de anonieme dansgroep nationale bekendheid door hun overwinning in het programma ‘Belgium’s Got Talent’. Ook vorig jaar maakten ze furore in een talentenjacht. Tijdens ‘Das Supertalent’, de Duitse versie van het programma, schopten ze het tot in de finale. Hun populariteit op sociale media spreekt boekdelen, op YouTube konden de video’s van de dansformatie al miljoenen mensen bereiken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees