Demi Lovato komt naar België: ster trapt Europese tour af in Antwerpen

Demi Lovato komt naar België: ster trapt Europese tour af in Antwerpen

Foto: AFP

Fans van de Amerikaanse zangeres Demi Lovato mogen een gat in de lucht springen: het voormalige ‘Disney’-sterretje met een stem als een klok komt naar België. Haar allereerste stop tijdens de Europese ‘Tell Me You Love Me Tour’ houdt ze in ons land, in de Lotto Arena in Antwerpen.

Ze is nog maar 25 jaar, maar Demi Lovato heeft er al een drukke carrière opzitten. Op zevenjarige leeftijd begon ze te acteren in de serie ‘Barney and Friends’, waarna ze verschillen gastrollen kreeg in onder andere ‘Prison Break’. Dat ze ook muzikale ambities had, bleek uit de films van ‘Camp Rock’ waarin ze naast de Jonas Brothers haar kunnen liet zien.

Naarmate Lovato ouder werd, schudde ze steeds meer het imago van brave ‘Disney’-ster van zich af. Ze sprak openlijk over haar eetstoornis en werd een inspiratie voor heel wat jonge meisjes die twijfelden over hun gewicht.

Ook muzikaal wist ze zich steeds meer in de schijnwerpers terecht te komen. Singles als ‘Sorry Not Sorry’, ‘Confident’, ‘Tell Me You Love Me’ en ‘Skyscraper’ scoorden ook hoog in de hitlijsten in ons land. Bovendien zong ze ook ‘La La Land’ in en heeft ze haar eigen versie van ‘Let It Go’. Vooral met haar optreden tijdens de Billboard Music Awards van haar eigen single ‘Stone Cold’ in 2015 scheerde ze hoge toppen.

(De tekst gaat verder onder de video.)

De 25-jarige Lovato bracht in de zomer van vorig jaar de eerste single van haar nieuwe plaat uit. ‘Sorry Not Sorry’ werd intussen al meer dan 500 miljoen keer gestreamd en staat op 290 miljoen Youtube-views. Met ‘Échame La Culpa’, een samenwerking met Luis Fonsi, heeft ze opnieuw een hit te pakken.

Na haar Amerikaanse tournee steekt Lovato dus de grote plas over. Haar Europese tournee wordt op 29 mei afgetrapt in de Lotto Arena. Wil je graag gaan kijken? Informatie over de tickets kan je hier vinden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees