Celebs

Verleidster onthult de ware reden achter haar vroegtijdig vertrek uit ‘Temptation Island’

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is nog maar net afgetrapt of er bleek al een verleidster vroegtijdig naar huis te zijn gestuurd. Niet zomaar de minste zelfs, de spraakmakende Yana Daems met haar ‘670 cc aan humor’ vertrok “na overleg met de productie” terug van Thailand naar België. Nu onthult de wulpse blondine zelf op haar Instagrampagina waarom ze vertrok.

“Ik mag jullie eindelijk vertellen waarom ik ‘Temptation Island’ vroegtijdig wou verlaten”, zegt ze in een videoboodschap. Naar eigen zeggen kwam het initiatief volledig van haar kant. “Dat was voornamelijk gewoon omdat ik mij daar totaal niet amuseerde. Ik verveelde mij daar echt. Het was totaal mijn ding niet. Ik vroeg mij echt af: ‘What the f*ck am I doing here!’ Echt.”

Alle andere geruchten wil ze de kop indrukken. “Geen enkele andere reden klopt. Wat ik ook gelezen heb of gehoord. Dus stop er gewoon mee met al die dingen te verzinnen, want het trekt op niets!” klinkt het nog. Dan blijven er nog zeven andere verleidsters over, die hun uiterste best zullen doen om de koppels uit elkaar te trekken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees