Vrouw Donald Trump Jr. naar ziekenhuis na openen envelop met wit poeder

Vrouw Donald Trump Jr. naar ziekenhuis na openen envelop met wit poeder

Donald Trump Jr. en zijn kwaad kijkende vrouw Vanessa. Foto: AFP

De vrouw van Donald Trump Jr. is in het ziekenhuis opgenomen nadat ze een envelop met wit poeder erin had geopend. Die was gericht aan Donald Trump Jr., melden Amerikaanse media.

Vanessa Trump, de schoondochter van de Amerikaanse president, opende de envelop maandag rond 10 uur ’s ochtends plaatselijke tijd in hun appartement in Manhatten. Toen er wit poeder bleek in te zitten, werd ze meteen uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

Er zijn geen aanwijzingen dat schoondochter Vanessa iets mankeert. De substantie was blijkbaar niet verdacht, zei een politiewoordvoerder. Ook twee andere mensen werden na het voorval volgens de brandweer naar het ziekenhuis gebracht. Om wie het ging is niet duidelijk.

Na het incident bedankte de schoondochter van de president de hulpdiensten via Twitter. “Ik stel de snelle reactie om zeker te zijn dat ik ongedeerd was op prijs”, zegt ze in een bericht waarin ze onder meer de New Yorke brandweer en politie, de Secret Service en de FBI tagt. Ook haar man Trump Jr. gaf op de microblogwebsite te kennen dat hij dankbaar is na de “erg angstwekkende situatie”. “Echt weerzinwekkend dat bepaalde individuen ervoor kiezen om hun tegengestelde opvattingen met dergelijk verontrustend gedrag te uiten.”

Model

Het 40-jarige model Vanessa Trump is sinds 2005 met Donald Trump Jr. gehuwd. Onder haar meisjesnaam Vanessa Haydon was ze vooral van de New Yorkse modescène bekend en onder andere in reclamespots te zien. Beiden hebben samen vijf gemeenschappelijke kinderen. Donald Trump Jr. (40) bestuurt de zaken van de Trump Organization samen met zijn broer Eric (34) sinds de ambtsaanvaarding van zijn vader.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees