voetbal3de Amateurklasse A - Timothy Salvi grimbergen

“Zege krikt het vertrouwen op”

Grimbergen -

De ontlading was groot bij Timothy Salvi en heel Grimbergen toen de 25-jarige verdediger drie minuten voor tijd op hoekschop van Dahman de bevrijdende 1-0 tegen de netten kopte. Grimbergen strijdt weer volop mee in het gevecht om het behoud.

“Mijn tweede doelpunt dit seizoen, maar officieel mijn eerste. Want mijn eerste treffer werd onterecht aan iemand anders toegekend”, zei een glunderende Salvi.

“Buiten die twee ballen die tegen de lat gaan, had Mariekerke geen echt uitgespeelde kansen. Wij toonden meer dreiging. Normaal blijf ik met Addo achteraan op hoekschoppen. Nu voelde Vanhamel zich even niet goed en daarom ging ik mee naar voor. Met succes.”

“We wonnen wel maar we staan nog altijd op een degradatieplaats. Al zal deze zege het vertrouwen weer wat opkrikken. Vooraan moeten we nog iets frisser zijn. Positief is dat we de nul houden en dat we 7 op 12 pakken. De beste reeks die we dit seizoen al neergezet hebben. Met dit gevoel moeten we Stekene volgende week zeker aankunnen.”

In de slotseconden knalde Tarik Dahman zijn eerste van het seizoen zeer knap binnen.

“Ik speelde op de acht, een voor mij wat ongewone positie, maar dat lukte goed. Eerlijk gezegd dacht ik dat het 0-0 zou blijven maar na de 1-0 moesten zij risico's nemen. We verdienden te winnen. Tegen Ninove was ik nog 16de man en dat heeft me toch geprikkeld. We moeten nog 10 matchen op karakter spelen. Te beginnen zondag thuis tegen Stekene.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio