Intieme brief van haar vader beroert Natalia tot tranen toe

Zangeres Natalia (37) kreeg de tranen in de ogen, toen ze bij Wim Helsen in ‘Winteruur’ een speciale brief van haar vader mocht voorlezen. De tekst van Willy Druyts dateerde van 11 december 1980, acht dagen na haar geboorte. Geëmotioneerd las ze voorbije dinsdag haar favoriete brief voor bij Wim Helsen op Canvas.

“Vandaag komt uw zusje Nathalie naar huis. In de euforie van blijde dagen is dit een nieuw begin: een kindje geboren uit liefde. Om de beurt wordt ze door Arlette en mij verwend, vertroeteld en gewiegd. Wat een weelde. Dat ik dat mag beleven heeft me oneindig veel balsem gesmeerd op de troebelen van de laatste jaren”, schreef haar vader.

De tekst emotioneerde Natalia overduidelijk, zo schrijft Dag Allemaal. “Nu is het beter, maar in ’t begin moest ik altijd wenen als ik de brief voorlas aan vrienden en kennissen. Ergens wist ik dat wel, hoor, dat ik zijn febbeke was, maar het is mooi dat papa in deze brief echt bevestigt dat ik een liefdeskind ben. Je mag je ouders dan wel kennen, maar wat weet je uiteindelijk echt over hun relatie?”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees