Interieur

Binnenkijken in de luxueuze villa die Harry Styles van de hand doet

Binnenkijken in de luxueuze villa die Harry Styles van de hand doet

Foto: Twitter/Mansion Global/Hilton & Hyland

Harry Styles wil zijn huis in Hollywood verkopen en wil daar graag zo'n 8 miljoen dollar of zo'n 6,5 miljoen euro voor krijgen. De enorme villa ligt in de heuvels van Los Angeles en biedt naast alle luxe dan ook een prachtig uitzicht over de stad.

Amper 24 is Harry Styles, maar het lijkt erop dat hij zich naast zingen ook in de immobiliën aan het verdiepen is. Hij wil namelijk zijn huis in Los Angeles van de hand doen en dat voor een miljoen dollar meer dan toen hij het in januari 2016 zelf kocht. Het gaat om een luxueuze villa in de heuvels van Los Angeles die drie slaapkamers telt, vijf badkamers, een cinemazaal, fitness en natuurlijk kon ook een zwembad niet ontbreken. 

Volgens makerlaar Justin P. Huchel van Hilton & Hyland heeft het voormalige lid van One Direction ondertussen een huis in Manhattan gekocht in de plaats. Bovendien zou volgens hem de prijs flink de hoogte in zijn gegaan omdat Harry het huis heeft gerenoveerd en Los Angeles momenteel in trek is. Daarnaast zou de discrete locatie ervan een grote plus zijn voor de allerrijksten die graag wat meer privacy willen hebben.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees