Ze misbruikte haar baby en filmde dat: moeder moet 25 jaar naar gevangenis

Ze misbruikte haar baby en filmde dat: moeder moet 25 jaar naar gevangenis

Foto: Tulsa County Sheriff’s Office

Een 30-jarige moeder van drie is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar omdat ze haar 16 maanden oude dochter herhaaldelijk misbruikt had. Ze filmde het telkens en stuurde de video vervolgens naar haar vriend.

De zaak kwam in mei 2017 aan het licht toen de ex-man van Jerrica Lackey (30), een moeder van drie kinderen uit het Amerikaanse Tulsa, haar gsm vroeg om te telefoneren. Op dat moment verscheen een melding van Kik, een berichtenapp zoals Whatsapp, en de man klikte erop. Wat hij aantrof, was walgelijk.

Zijn ex-vrouw bleek filmpjes te sturen naar haar nieuwe vriend waarop te zien was hoe ze haar 16 maanden oude dochter misbruikte. Ze filmde zichzelf terwijl. Toen haar ex haar ermee confronteerde, belde ze meteen zelf naar de hulpdiensten om zich aan te geven.

Aan de politie vertelde ze dat ze de filmpjes moest maken van haar vriend, die ze twee maanden eerder ontmoet had op sociale media, anders zou hij kwaad worden en haar straffen.

In de rechtbank pleitte ze schuldig aan misbruik van een kind onder de 12 jaar. Daardoor liet de openbaar aanklager enkele beschuldigingen vallen, maar de rechter veroordeelde haar nog steeds tot 25 jaar in de gevangenis.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees