Drenkeling in Aalst, geen kwaad opzet of tussenkomst van derden

Drenkeling in Aalst, geen kwaad opzet of tussenkomst van derden

Rechts Daniel Bosmans, de verdronken carnavalist. Foto: rr

Aalst -

De dood van de 43-jarige carnavalist uit Halle van wie het lichaam maandagmiddag in de Dender in Aalst werd aangetroffen, is niet het resultaat van kwaad opzet of van de tussenkomst van derden. Dat werd vernomen bij de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen, dat verder geen details geeft.

LEES OOK: Twee pogingen om carnavalist Daniel (43) uit water te halen mislukten: “Je blijft mijn nummer 1 voor het leven”

De politie kreeg maandag om 5.21 uur een oproep dat er een persoon in het water was gevallen. De hulpdiensten waren een zoekactie gestart en de brandweer zette een duikploeg en sonarboten in. Rond 12.10 uur hadden de hulpdiensten een lichaam aangetroffen ter hoogte van de Zwartehoekbrug. Het ging om de vermiste carnavalist, een 43-jarige man uit Halle.

De omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht, maar er is geen sprake van kwaad opzet of de tussenkomst van derden. Hoe de man in het water terechtkwam, blijft onduidelijk. Het parket geeft geen verdere details over het onderzoek of over de resultaten van de wetsdokter.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees