Rachel postte een advertentie op Facebook om een lief te vinden: “Als je iemand kent, laat me iets weten”

Rachel postte een advertentie op Facebook om een lief te vinden: “Als je iemand kent, laat me iets weten”

Foto: Facebook/Rachel Salisbury

Een jonge vrouw uit Londen is op een wel zeer creatieve manier op zoek gegaan naar een lief. Ze postte namelijk een advertentie op haar Facebookpagina om een geschikte partner te vinden. Daarbij vroeg ze de hulp van haar vrienden.

In een lang bericht omschreef Rachel Salisbury haar karakter en haar ideale levenspartner. Ze hoopte dat haar vrienden verder het werk zouden doen en haar zouden introduceren aan de man van haar dromen.

“Oké, jongens, dit is waarschijnlijk de meest beangstigende post die ik ooit geschreven heb”, schreef Rachel. “Hier gaat ‘ie: ik, Rachel Salisbury, zou graag een lief hebben. Ik pak het op deze manier aan omdat ik iemand ken die enkele jaren geleden hetzelfde heeft gedaan en zij is nu verloofd.”

Ideale partner

Ze omschreef zichzelf als een actrice en een schrijfster met een voorliefde voor theater, films, muziek en boeken.

“Ik hou van zingen, dansen en tijd doorbrengen met vrienden en familie”, klinkt het. “En ik ben ook best grappig. Al zeg ik het zelf. Ik doe erg hard mijn best om een goed persoon te zijn en heb meestal een goed humeur. Ik ben veganist, socialist en feminist.”

Haar ideale partner omschreef ze als iemand die ook op een bepaalde manier geïnteresseerd is in kunst en cultuur. “Liefst iemand die vrijgevig, lief en warm is. En z’n zaakjes op orde heeft. Een positief en grappig persoon.”

Verder voegde ze enkele foto’s van zichzelf toe en maande ze haar vrienden aan om iets te laten weten als ze vrienden hebben die bij haar zouden passen. “Als je iemand kent die aan de omschrijving voldoet, stuur me dan zeker een berichtje”, staat er te lezen.

Reacties

Het ziet er inmiddels naar uit dat het bericht ook al iets opgeleverd heeft. Zo kreeg ze in amper 24 uur tijd een heleboel reacties van vrienden die een mogelijke match voor haar kennen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees