Celebs

Wat je niet zag in ‘Temptation Island’: Jeremy keek te diep in het glas, Kevin kreeg bezoek van twee verleidsters

De 23-jarige Jeremy mist zijn Vanessa heel hard tijdens ‘Temptation Island’. Toch kan hij genieten van de feestjes en het drankaanbod op het eiland. Maar ook als hij iets te diep in het glas heeft gekeken, zit zijn liefje in zijn hoofd. Dat blijkt uit een niet vertoonde scène waarin hij zich heeft teruggetrokken in De Hut.

Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen. Hij beging in het verleden een misstap, maar nu heeft hij zichzelf helemaal onder controle. Zelfs in een zatte bui. De jongeman trok zich terug in De Hut en maakte het in zijn eentje heel gezellig om een eerbetoon te brengen aan zijn wederhelft. “Een en al liefde, positief. Positive vibe”, zegt hij. En hij blijft positief. “Vanessa, we can do this”, voegt hij eraan toe. Hij herhaalt ook dat hij haar graag ziet en benadrukt dat hij niet zat is. “Ik ben gewoon lekker aangeschoten”, zegt hij met vervormd stemmetje. “Ik ga slapen en dan sta ik morgen weer fris en fruitig op.”

Ondanks zijn plan heeft hij nog zin in lekkere noedels en als hij muziek hoort, bouwt hij nog even een feestje in zijn eentje… om dan nogmaals te vertellen dat Vanessa de enige is die hij wil. Tot slot vertrekt hij dan toch naar dromenland om zichzelf voor te bereiden op de volgende dag, die hij naar eigen zeggen weer vlot (lees: zonder bedrog) zal doorkomen.

 

Ook Kevin, het vriendje van de Oostendse Megan, hield het feestje voor bekeken. Maar verleidsters Billy en Yasmine vonden het te vroeg en gingen hem opzoeken in zijn kamer. “We hebben nu nog twee flessen. Ik heb die niet voor niets geregeld. Als je nu niet opstaat, vind ik je zwak voor de rest van Temptation, Sensation”, aldus Yasmine tegen Kevin die behoorlijk uitgeteld op bed ligt. Tevergeefs, de man geeft geen krimp en de dames verlaten teleurgesteld zijn kamer.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees