Hij beweert dat hij uit de toekomst komt en door de tijd reisde. Een leugendetector moest hem ontmaskeren, maar hij slaagde in de test

Hij beweert dat hij uit de toekomst komt en door de tijd reisde. Een leugendetector moest hem ontmaskeren, maar hij slaagde in de test

Foto: ss/ApexTV

Donald Trump zal herverkozen worden als president van de Verenigde Staten. De mens zal voor het eerst voet zetten op Mars. En Europa zal kouder worden door de opwarming van de Aarde. Het zijn slechts enkele voorspellingen van de mysterieuze Noah. De jongeman beweert dat hij uit de toekomst komt en de mensheid nu wil waarschuwen.

Naar eigen zeggen is het zijn missie om mensen te vertellen wat de wereld zoal in petto heeft. Zo zal de mens in de toekomst geen huishouden meer moeten runnen, maar zal technologie dat in z’n plaats doen.

De populariteit van Bitcoin zal blijven toenemen, maar we zullen nog steeds betalen met tastbaar geld. Donald Trump zal herverkozen worden als president van de Verenigde Staten. En in 2030 zal een mysterieus figuur genaamd Ilana Remikee daar de plak zwaaien.

De opwarming van de Aarde zal ervoor zorgen dat Noord-Amerika steeds warmer wordt terwijl Europa te maken krijgt met koudegolven. In 2028 zal de mens erin geslaagd zijn voet op Mars te zetten en in datzelfde jaar zal tijdreizen ontdekt worden.

Wie is Noah?

Het zijn allemaal voorspellingen van Noah, een man die beweert uit de toekomst te komen. Naar eigen zeggen is hij 50 jaar oud, maar heeft een medicijn hem getransformeerd tot een jongeman van 25 jaar.

In een video is te zien hoe hij vertelt dat hij zijn leven geriskeerd heeft om terug te reizen in de tijd. Iets wat critici onthalen als complete onzin.

Maar om te bewijzen dat hij wel de waarheid spreekt, heeft hij toegestemd om een leugendetectortest af te leggen. Op de beelden is te zien hoe hij grote gebeurtenissen uit de toekomst voorspelt en benadrukt wie hij is. Tot ieders verbazing geeft de leugendetector bij iedere vraag aan dat zijn antwoord klopt.

“Vervalst”

Overtuigend vinden de critici het resultaat echter helemaal niet. Volgens hen is de test overduidelijk vervalst.

“Het enige wat deze beelden tonen, is een woord op het scherm”, klinkt het. “De resultaten op de leugendetector zelf krijgen we natuurlijk niet te zien.”

“Je kunt zien dat Noah beweegt tijdens de test. En ik weet uit ervaring dat je volledig stil moet zitten als je aan de leugendetector zit”, zegt iemand anders.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees