voetbal3de provincialeKVV Sint-Denijs Sport - KVV Laarne-Kalken - Jesse Brouwers is met Sint-Denijs Sport spelbreker in titeldromen Laarne-Kalken

“Hadden geluk aan onze kant”

“Hadden geluk aan onze kant”

Sint-Denijs - Laarne Kalken: Jesse Brouwers in duel met een bijna onzichtbare bezoeker Stefaan Rogiers. Foto: Nic Declercq

Gent -

Sint-Denijs Sport stuurde dit weekend Laarne-Kalken in de slotfase met lege handen naar huis (3-2). Jesse Brouwers was weer van grote waarde voor de thuisploeg en heeft nu al 19 goals op zijn conto staan.

“Onze zege werd allicht niet echt verwacht maar deze keer hebben we ook eens het geluk dat de bal wel in ons voordeel rolde”, aldus de 29-jarige aanvaller. “We spelen niet beter of slechter dan in het begin van het seizoen maar nu hadden we gewoon eens het geluk aan onze kant. Op die manier stijgt ook meteen je vertrouwen. We kwamen ook al snel op voorsprong, ik scoorde al na 8 minuten. Laarne-Kalken begon steeds meer te drukken en zo werd het een boeiende wedstrijd. Op het einde was het echter alles of niets. En daarin toonden we ons het meest efficiënt.”

“Leuk detail: dit weekend debuteerde Jules Cales bij ons. Hij viel in de slotfase in en was zelfs nog goed voor de assist bij de winning goal van Brent Mouton”, aldus een enthousiaste Brouwers. “Hij kan zeker als voorbeeld dienen voor de andere jeugdspelers van Sint-Denijs die een toekomst hebben bij onze club.”

“Rol van betekenis spelen in derde periode”

Ondanks de onverhoopte thuiszege blijft Brouwers evenwel nuchter in zijn prognoses voor de rest van de competitie.

“De druk speelde bij Laarne-Kalken zeker een grote rol en wij steken nu eenmaal gewoon in een goede vorm. We kunnen in de rangschikking niet meer zoveel plaatsen opschuiven maar we willen graag zo veel mogelijk punten pakken en heel misschien kunnen we nog een rol van betekenis spelen in de derde periode. We willen vooral op ons hoogste niveau acteren. Dromen van de eindzege in de derde periode is niet echt realistisch want dit seizoen acteren we soms net iets te wisselvallig. Komend weekend treffen we Heusden, een zware tegenstander. Maar in 2018 verloren we alleen nog maar van Latem, hoewel we al heel wat lastige duels moesten afwerken. Ik zou ons dus zeker niet kansloos noemen.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio