Binnen enkele uren komen kopers naar haar huis kijken, en dan ontdekt Tiffany dat haar dochters dit deden

Binnen enkele uren komen kopers naar haar huis kijken, en dan ontdekt Tiffany dat haar dochters dit deden Video: YouTube

De dochters van Tiffany Mickolio durven weleens erg ondeugend uit de hoek te komen. Toen de vrouw uit de Amerikaanse staat Florida even druk in de weer was op haar computer, konden haar twee kinderen Ella en Lincoln het niet laten om de keuken even van een likje verf te voorzien. Een ramp voor de moeder, aangezien ze enkele uren later mogelijke kopers zou ontmoeten die interesse hebben in haar huis.

Voor de kijkers op Facebook was het een hilarisch moment, maar de moeder kon er op het moment zelf veel minder mee lachen. Ze trof de meisjes aan terwijl ze de keukenkast en de vloer met onder meer roze stippen beschilderden en besefte meteen dat ze dik in de problemen zat. “Om vier uur krijg ik mogelijke kopers over de vloer, aangezien we ons huis verkopen. Dit is wat mijn dochters in de tussentijd besloten te doen.”

De reden waarom de meisjes in de keuken begonnen te verven, is zowel opvallend als bijzonder schattig: “Omdat het ons een goed idee leek.”Ondertussen probeerden ze wel de schade te beperken door met een handdoek de vloer schoon te maken, maar op het eerste gezicht leek dat nauwelijks te lukken.

Uit voorzorg stuurde ze de video ook naar de kopers om de situatie uit te leggen. “Ze konden ermee lachen”, reageerde Mickolio. “Het was erg moeilijk om er niet mee te lachen, maar ik was ook ongerust dat de verf niet eraf zou geraken.” Ze had geluk: enkele uren later was alles, mede dankzij haar dochters, opgekuist en kon ze haar bezoek zonder problemen ontvangen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees