Bekende Swimsuit-special doet het weer: Bouchard en snowboardster met één been brengen hoofden op hol

Bekende Swimsuit-special doet het weer: Bouchard en snowboardster met één been brengen hoofden op hol

Enkele van de knapste vrouwelijke sportsters hebben zich weer van hun beste kant laten zien voor de Swimsuit-special van het toonaangevende Amerikaanse sporttijdschrift Sports Illustrated. Onder meer tennisters Eugenie Bouchard en Sloane Stephens zetten hun zwoelste blik op voor de camera’s. Zij kregen het gezelschap van onder meer golfster Paige Spiranac en snowboardster Brenna Huckaby.

Voor de Canadese Eugenie Bouchard, die tegenwoordig vooral naast het tenniscourt indruk maakt, is het de tweede keer op rij dat ze in de special verschijnt. En daar is ze héél blij mee, liet ze weten op haar sociale media. “Het was zonder twijfel een stuk makkelijker”, liet ze nog verstaan. “Ik kon deze keer mijn zenuwen veel beter onder controle houden.”

Vorig jaar kreeg Bouchard het gezelschap van collega’s Serena Williams en Caroline Wozniacki, dit jaar viel de eer te beurt aan de Amerikaanse Sloane Stephens. De verrassende winnares van de US Open was vereerd dat ze gevraagd werd. “Ik heb altijd van het concept van Sports Illustrated Swimsuit Issue gehouden, dat een platform is voor vrouwen met alle verschillende soorten lichamen. Het was een droom om er deel van uit te maken. Ik had niet verwacht ooit de mogelijkheid te krijgen. Ik had wel zenuwen, maar uiteindelijk liep het vlot.”

Ook van de partij was golfster Paige Spiranac, die op Instagram sensatie maakte met sexy kiekjes. De Amerikaanse kon haar trots niet onder stoelen of banken steken. “Wauw, zo vereerd! Ik kan het nog steeds niet geloven”, klonk het op Twitter.

Dat het bij Sports Illustrated menens is om vrouwen met alle verschillende lichaamstypes aan bod te laten komen, wordt duidelijk met snowboardster Brenna Huckaby. Zij was oorspronkelijk een turnster, maar liet enkele jaren geleden een been amputeren. Nadien stortte ze zich op het snowboarden, en met succes. Ze pakte al heel wat mooie prijzen.

Turnster Alexandra Raisman

Uiteraard zijn er ook weer enkele professionele modellen opgetrommeld om in de special te verschijnen. Danielle Herrington kreeg de eer de cover te sieren dit jaar.

Ook Kate Upton, in het verleden al te bewonderen in de Swimsuit Special, was van de partij.

Ashley Graham

Hunter McGrady

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.