Celebs

Goedele Wachters en Niels Destadsbader verkozen tot meest gegeerde BV’s

Goedele Wachters en Niels Destadsbader verkozen tot meest gegeerde BV’s

Naar aanleiding van Valentijn ging Radio 2-presentatrice Kim Debrie in haar gelegenheidsprogramma ‘Miss Cupido’ op zoek naar de meest gegeerde BV’s. De meeste mannen gaven aan dat ze weleens op date willen met nieuwsanker Goedele Wachters. Bij de vrouwen ligt zanger, acteur en presentator Niels Destadsbader in de bovenste schuif.

Via de website van de zender werd massaal gestemd op bekende Vlamingen die wel goed gezelschap lijken tijdens een date. De meeste mannelijke stemmen gingen naar nieuwsanker Goedele Wachters. Actrice Maaike Cafmeyer en ‘Op de man af’-host Saartje Vandendriessche sluiten de top drie. De vierde en vijfde plaats is respectievelijk weggelegd voor weervrouw Sabine Hagedoren en actrice Chris Lomme.

Geen Valentijn, wel basket

Ook de dames brachten hun stem uit. Zij verkozen Niels Destadsbader als droomdate. De bekende Vlaming is naar eigen zeggen gecharmeerd met deze titel en laat in een reactie weten dat hij zelf geen Valentijn viert. Op zijn agenda op 14 februari: een wedstrijd van het Belgisch vrouwelijk basketbalteam de Belgian Cats. Destadsbader haalt het van Clouseau-frontman Koen Wauters en muzikant Bart Peeters. De top vijf wordt vervolledigd door tv-kok Jeroen Meus en spring-in-’t-veld James Cooke.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees