Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf na spectaculaire aanrijding fietser: politie zoekt getuigen

Erpe-Mere -

De politie heeft de beelden verspreid van een zware aanrijding met vluchtmisdrijf in Erpe-Mere. De bestuurder van een wagen reed een fietser zwaar aan, maar bekommerde zich daarna niet om het slachtoffer. Die laatste overleefde het als bij wonder.

Het ongeval gebeurde op dinsdag 13 februari in de Joseph Cardijnstraat in Erpe-Mere. Om 6.52 uur ’s ochtends reed de bestuurder van een kleine personenauto tegen een rotvaart een fietser aan en pleegde daarna vluchtmisdrijf. “Zonder zich te bekommeren om het slachtoffer”, aldus politiezone Erpe-Mere op Facebook.

“De bestuurder vervolgde daarna zijn weg via de Dokkestraat richting Erondegem. We verspreiden de beelden om de vluchtende autobestuurder te kunnen identificeren. Allereerst wordt gevraagd dat de bestuurder zich alsnog spontaan zou melden bij de politie. Wij doen ook een beroep op iedereen die hierover nuttige tips heeft.”

Wie meer inlichtingen kan verschaffen over het vluchtend voertuig of andere nuttige info heeft, kan tijdens de kantooruren terecht op het telefoonnummer 053-60.64.64 of mailt naar PZ.ErpeMereLede@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees