Nieuw radiotalent krijgt kans aan de micro bij MNM

Nieuw radiotalent krijgt kans aan de micro bij MNM

Anushka Melkonian nam vorig jaar deel aan de MNM Talentendagen. Foto: IF

Aarschot -

De Aarschotse Anushka Melkonian presenteert vanaf morgen de MNM Urban50 en neemt voor het vrijdagavondprogramma de fakkel over van MNM-dj Brahim Attaeb. Ze is voortaan wekelijks op vrijdag van 19 tot 21 uur in de ether.

De 23-jarige Anushka uit Ourodenberg zit vanaf morgen achter de microfoon van MNM. Ze werd vorig jaar ontdekt tijdens de MNM Talentendagen, het jaarlijkse initiatief waarmee de populaire radiozender nieuw, jong radiotalent kansen geeft om MNM te versterken.

“De MNM Talentendagen zijn een jaarlijkse traditie. Ze leveren elk jaar een paar goede, creatieve radiotalenten op. Na een intense opleiding door professionele dj's mogen die jonge radiowolven zich uitleven en hun eerste radiostappen zetten bij MNM. Zo doen jonge talenten heel wat media-ervaring op bij de VRT”, zegt Yasmine Van der Borght van MNM.

“Veel goesting”

Voor Anushka komt een droom uit. “Ik schreef me vorig jaar in want radio en tv boeien me. Ik volg nu trouwens, na het beëindigen van mijn master Communicatiewetenschappen vorig jaar, een opleiding in de Audiovisuele Communicatie. Ik ben dan ook naar de MNM Talentendagen vertrokken met enorm veel goesting en zonder te veel verwachtingen. Het is gek dat ik nu al een programma mag presenteren dat me eigenlijk op het lijf is geschreven. Hoewel ik dit toen nooit had verwacht, ben ik zo ongelooflijk blij dat ik mij heb ingeschreven voor die Talentendagen en dat ik deze kans krijg”, zegt Anushka.

De in België geboren Armeense woont al twaalf jaar in Aarschot. Ze houdt van acteren, in het theater, maar ook in kortfilms en ander studiomateriaal. “Van mijn dertiende stond ik al op de planken, onder meer bij de jeugdafdeling van het Aleydistheater. Journalistiek ben ik ook actief geweest, onder meer bij het Frontview magazine”, zegt ze. “En radio-ervaring heb ik eigenlijk ook. Bij Radio Scorpio Leuven zat ik al achter de microfoon.”

Tv

Tv-werk boeit Akushka ook enorm. Maar dat wil ze de eerstkomende jaren liefst achter de schermen doen. Anushka, die Amsterdam en Barcelona als lievelingssteden heeft en als droomreis eentje naar Zuid-Amerika ziet, houdt van haar eigen Demerstadje en je kan haar al eens makkelijk tegenkomen in het gezellig restaurant Harte Troef. “Aarschot is een leuke en rustige stad, ideaal om met het drukke Leuven even te switchen.”

Het zal voortaan wat later worden voor Anushka om Leuven te wisselen voor Aarschot. Vanaf morgen zit ze dus wekelijks van 19 uur tot 21 uur in de MNM-studio. “Van bij mijn jonge jaren was ik een enorme fan van Brahim en kijk, zoveel jaren later krijg ik net van hem het radioprogramma MNM Urban50 doorgeschoven. Het wordt spannend en het wordt nog een zenuwachtige nacht, maar we gaan er helemaal voor.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees