Naar hier trekken de koppels van ‘Blind Getrouwd’ op huwelijksreis

Naar hier trekken de koppels van ‘Blind Getrouwd’ op huwelijksreis

Foto: Blind Getrouwd

Het jawoord is gegeven, het trouwfeest is achter de rug. Na de eerste huwelijksnacht vertrekken de koppels van ‘Blind Getrouwd’ meteen op reis. Daar zullen ze elkaar nu echt leren kennen, weg van de dagelijkse verplichtingen in de schitterende Spaanse zon.

LEES OOK. Voor deze openingsdansen en locaties kozen kandidaten van ‘Blind Getrouwd’: maar wie beslist dat eigenlijk?

De programmamakers van ‘Blind Getrouwd’ hopen dat Spanje met haar flamenco, tapas en blauwe water de koppels warm kan krijgen voor hun huwelijk. Eén duo is vertrokken naar het vasteland, de anderen vieren hun kersverse trouw op de Canarische Eilanden.

(De tekst gaat verder onder de interactieve kaart.)

Maar hoe vergaat het de kersverse koppels?

Naar hier trekken de koppels van ‘Blind Getrouwd’ op huwelijksreis
Foto: VTM

Toon en Frie vieren in Tenerife dat ze al 48 uur getrouwd zijn. En dat gaat beter dan verwacht. De tijd met zijn twee zal het koppel goed doen. De twee ontdekken aan de lopende band gelijkenissen tussen hen, en al snel wordt een band gesmeed.

Mike en Marjoleins eerste dag samen verliep als een droom. In Fuerteventura mogen ze genieten van de zon en elkaar. Hun verwachtingen zijn erg hoog gespannen. Of ze die ook nog kunnen inlossen, zal nog moeten blijken.

Lieve voelde zich niet aangetrokken tot Aljosja en vraagt zich in Marbella luidop af of dat nog zal komen. Wat buiten kijf staat, is dat ze erg goed kunnen praten en dat ze bereid zijn eraan te werken. “Op reis schrikken de twee al snel”, zo laat VTM weten, maar of dat in goede of slechte zin zal zijn, moet nog blijken.

Damiano en Wendy hebben heel wat te bespreken op reis, en dat doen ze dan ook. Wendy is immers onzeker en weet nog steeds niet goed wat Damiano van haar vindt. Ze is dan ook vastberaden antwoorden te krijgen in Gran Canaria.

Ondanks het feit dat Tim en Esther (nog) niet verliefd zijn, doen ze op Lanzarote toch iets erg romantisch om mekaar te tonen dat ze er echt voor willen gaan, en dat ze blij zijn met hun match.

‘Blind Getrouwd’, maandag, 20.35 uur, VTM.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees