Celebs

Topmodel en Maroon 5-zanger verwelkomen tweede dochtertje in nog geen twee jaar tijd

Topmodel en Maroon 5-zanger verwelkomen tweede dochtertje in nog geen twee jaar tijd

Foto: Isopix

Adam Levine en zijn vrouw, het Namibische model Victoria's Secret-model Behati Prinsloo zijn trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Dusty Rose heeft er een zusje bij en de naam is al even uniek: Geo Grace.

Adam Levine, de frontman van Maroon 5, is voor de tweede keer papa geworden. Sinds 2014 is hij gelukkig getrouwd met model Behati Prinsloo en op 21 september 2016 was er de geboorte van hun eerste kindje Dusty Rose.

En nu is Dusty Rose (1) dus grote zus geworden. Levine en Behati Prinsloo zijn bevallen van een tweede dochtertje met een al even unieke naam: Geo Grace. Dat bevestigt E! News. 

Geo is Grieks voor aarde of land en dus haalden Levine en Prinsloo net als bij Dusty, dat stof betekent, hun inspiratie voor de namen in de natuur. Rose en Grace zijn dan weer twee heel vrouwelijke namen die verwijzen naar schoonheid en elegantie. 

De zanger en het model gaven eerder al vaak aan in de media dat ze graag een groot gezin willen. Waarschijnlijk blijft het dus niet bij twee dochtertjes. "Ik wil graag veel kinderen want ik gedij goed op chaos. En Behati was enig kind dus wil ze wel honderd kinderen. Ik weet niet of ik dat zal kunnen, want dat zijn heel veel baby's", vertelde Adam Levine eerder in The Ellen DeGeneres Show.
 

 

My maniac. ????????????????

Een bericht gedeeld door Adam Levine (@adamlevine) op

 

 

May The Vibes Be With You...

Een bericht gedeeld door Adam Levine (@adamlevine) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees