Mode

Je kan nu ook non-stop naar Chanel luisteren

Je kan nu ook non-stop naar Chanel luisteren

Foto: Instagram

Mode en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom lanceert het Franse modehuis Chanel nu ook haar eigen playlist. De lijst verzamelt soundtracks van de Chanel-shows en favoriete muziek van beroemde Chanel-fans.

In de muziek van de shows van Chanel werd altijd al veel tijd en liefde gestopt. Tijdens een modeshow is de muziekdesigner eigenlijk bijna zo belangrijk als de fashion designer. Muziek en mode zijn één, vindt hoofdontwerper Karl Lagerfeld. 'Music gives color to the air of the moment,’ zei hij ooit in de Amerikaanse Vogue en dus is de Chanel-playlist een heel logische zijtak van het modehuis. 

In de muziekapp zal onder andere een ‘best-of’ afspeellijst te beluisteren zijn van de laatste Chanel shows, gemaakt door Chanel’s persoonlijke muziekdesigner Michel Gaubert. Naast show soundtracks zijn er ook andere afspeellijsten te beluisteren, samengesteld door beroemde Chanel fans waaronder Pharrel Williams, Sébastien Tellier en Caroline de Maigret.

De afspeellijsten vind je op Apple Music. Met je oortjes in heb je vanaf nu dus echt het gevoel dat je een Chanel-show loopt als je over straat wandelt.

 

 

#TheSoundofCHANEL now available on Apple Music through link in bio.

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees