Vakantie

Op een dag vind je de job van je leven

Hier word je betaald om de hele dag flamingo’s te verzorgen op het strand

Hier word je betaald om de hele dag flamingo’s te verzorgen op het strand

Themabeeld Foto: ss

Heb je je buik helemaal vol van je dagelijkse bureaujob? Meer zin om elke dag door te brengen op een zonnig strand tussen de dieren? Dan is de functie van Chief Flamingo Officer misschien iets voor jou. Het Baha Mar resort op de Bahama’s is immers op zoek naar iemand die de flamingo’s op het eiland wil verzorgen. Tegen betaling, uiteraard.

Betaald worden om op een Caraïbisch eiland je tijd door te brengen tussen de flamingo’s. Jezelf laten omringen door de roze vogels in Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s. Als Chief Flamingo Officer van het Baha Mar resort kan het allemaal.

Voor de vacature is het hotelcomplex op zoek naar iemand die de dieren wil verzorgen in het beschermde natuurreservaat. Je geeft ook uitleg aan bezoekers over het belang van het behouden van wilde dieren op de Bahama’s en hoe een reservaat werkt.

Maar voor niets gaat de zon op, natuurlijk. Je krijgt de functie niet zomaar in de schoot geworpen. Een diploma in de zoölogie of een vergelijkbaar domein is één van de vereisten. Je moet ook vijf jaar ervaring hebben in het verzorgen van exotische vogels. Aangezien de flamingo de nationale vogel van de Bahama’s is, wordt de job er dus heel serieus genomen.

Solliciteren kan nog tot 28 februari.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees