Celebs

Jessica Alba geeft borstvoeding in het pashokje

Jessica Alba geeft borstvoeding in het pashokje

Foto: Instagram

Jessica Alba is op oudejaarsavond bevallen van haar derde kindje en kampt net als andere kersverse mama's met slaaptekort en borstvoedingsongemakken. Dat maakt ze met een foto op Instagram duidelijk.

Wat doe je als je gaat shoppen, borstvoeding geeft en het etenstijd is? Dan trek je je bijvoorbeeld even in een pashokje terug om je baby eerst eten te geven. En dat deed ook Jessica Alba. 

De 36-jarige actrice postte een foto van zichzelf op Instagram Stories terwijl ze in het pashokje zit te wachten tot haar zoontje klaar is met drinken. 

"Borstvoeding geven in een pashokje van Target", postte ze op Instagram. Bij een pijltje naar haar ogen postte ze ook nog "Vermoeide ogen". 

Jessica Alba en haar man Cash Warren, die in 2008 trouwden, werden op oudejaarsavond voor de derde keer mama en papa. Ze hebben met Honor Marie (9) en Haven Garner (6) al twee dochters en dit keer werd het een zoontje. Ook hij kreeg een naam die met een H begint, Hayes.

Ondanks alle baby-ongemakken, geniet de actrice van haar gezin. "Ik kan nog steeds niet geloven dat we nu met drie zijn", postte ze onlangs nog op Instagram. 

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees