Plooien tussen jonge vrouw en 'Temptation Alex' gladgestreken na incident in discotheek Versuz

Plooien tussen jonge vrouw en 'Temptation Alex' gladgestreken na incident in discotheek Versuz

Foto: VIJF

Genk -

De plooien tussen een jonge vrouw uit Genk en Alex Maas (26) uit ‘Temptation ­Island’ zijn gladgestreken. Zij beweerde dat hij haar in een discotheek aan haar haren over de grond hebben gesleept, maar laat de klacht nu vallen.

Zoals wel vaker besloot de jonge vrouw het weekend in te zetten in discotheek Versuz in Hasselt. Daar was een feestje, Vibestr, aan de gang. Ook personal trainer Alex Maas (26), berucht verleider uit het vorige seizoen van Temptation Island, tekende present.

Hij noemde zich vorig jaar met plezier de breedste macho van het programma en kwam al in opspraak nadat hij een gemeenteraadslid uit Moorslede een pak rammel had verkocht. Om vier uur ’s nachts, toen de vrouw naar de benedenverdieping van de discotheek stapte, liep ze “Temptation Alex” naar eigen zeggen per toeval tegen het lijf. “Ik heb geen woord met hem gewisseld”, zegt ze. “Uit het niets begon hij aan mijn haren te trekken. Ik schreeuwde, maar hij weigerde los te laten. Hij ging zo ver dat hij mij over de grond voortsleepte. Zonder aanleiding.”

De vrouw heeft het uiteindelijk bijgelegd met de 'Temptation'-verleider. "Hij heeft zijn excuses aangeboden en zijn verhaal gedaan. Het was niet met opzet", klinkt het nu. Ze heeft de lokale politie gevraagd om de klacht te laten vallen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees