Vakantie

Hoogste hotel ter wereld opent de deuren: vier sterren, maar geen alcohol

Hoogste hotel ter wereld opent de deuren: vier sterren, maar geen alcohol

Foto: The Gevora

In Dubai is het Gevora Hotel officieel voor open verklaard en het is daarmee het hoogste hotel ter wereld. Wie er logeert, heeft dankzij de hoogte van 356 meter een prachtig uitzicht op de vele andere torens die de stad rijk is.

's Werelds hoogste hotel heeft de deuren geopend in Dubai, het verslaat daarmee het JW Marriott Marquis dat amper een meter minder hoog is en ook in de stad ligt. The Gevora Hotel geeft je niet alleen een fantastisch uitzicht over de andere imposante gebouwen, het baadt ook binnenin in luxe. Zo zijn er heel wat details uitgewerkt in goud, bevat het een wellnesscentrum, een zwembad en zelfs vijf restaurants. Het hotel, dat in een art-decostijl werd gebouwd, telt 528 kamers.

Volgens Guinness World Records is het met zijn 356 meter het hoogste hotel ter wereld. "We zijn heel blij dat we het Gevora Hotel hebben kunnen openen", klinkt het in een statement van manager Jairaj Gorsia. "We zijn heel gepassioneerd geweest door dit project en klaar om onze visie met de wereld te delen. We hebben een unieke formule gecreëerd die onze vier sterren service naar nieuwe hoogtes brengt en we kijken er naar uit om de gasten een onvergetelijk verblijf voor te schotelen." 

Betaalbaar

Aan die vier sterren en alle bijhorende luxe hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Niettemin is het met prijzen vanaf 140 euro bestbetaalbaar in vergelijking met heel wat andere luxehotels in Dubai. Alleen is er een nadeel voor wie graag eens een kurk laat knallen op hotel: het heeft geen licentie om alcohol te schenken. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees