Dromenjager op Radio Tequila zoekt 365 dromen

Eva jaagt op jouw dromen

Eva jaagt op jouw dromen

Eva 'Dromenjager' Germeys in de studio van Radio Tequila. Foto: www.radiotequila.be

Deinze / Zulte / Nevele - ‘Heb jij een droom? Is er iets dat je nog graag wil doen, bereiken of meemaken? Droom met ons mee en stop je droom in de dromenkluis van Dromenjager op Radio Tequila. 365 dromen ... daar gaan we naar op zoek dit jaar. Dromen van inwoners uit Deinze, Nevele, Kruishoutem, Zulte, Nazareth, Aalter en Knesselare. Je kan ze beluisteren in Dromenjager, elke werkdag en op zaterdag tussen 15 u en 16 u op Radio Tequila. Ook verenigingen kunnen mee dromen. De teller staat op 24 dromen na een maand. Er is dus nog ruimte voor veel dromen!’, zegt Tequila-presentatrice Eva.

Elke weekdag en zaterdag hoor je de dromen van stads- of streekgenoten, tips voor op je bucketlist, dromencitaten en -gedichtjes en natuurlijk fijne muziek. 24 enthousiaste inwoners bezorgden al hun droom. Van een wereldreis en fietsen op de Mont Ventoux, tot een orkest met 100 mensen op het podium en een foto waar mensen kunnen instappen.

Eva Germeys, een nieuwe presentatrice bij Radio Tequila, gaat sinds 3 januari 2018 op zoek naar de dromen van haar stadsgenoten. Wat willen zij nog doen, bereiken of meemaken?

Ook jouw vereniging of organisatie kan mee dromen. Verzamel dromen van minstens vier leden of collega’s en stuur ze door. Een hele week lang staat jouw vereniging of organisatie centraal in Dromenjager.

Ben je geen lid van een organisatie? Ook individuen kunnen de dromenkluis helpen vullen. Eén aflevering van Dromenjager staat dan volledig in het teken van jouw droom!

Dromen kan je doorsturen naar eva.germeys@radiotequila.be of via de Facebookpagina van Dromenjager.

Dromenjager, elke weekdag en op zaterdag van 15 u tot 16 u op Radio Tequila. Te beluisteren in Deinze en omstreken op 106.2 FM en in de regio Aalter op 107.8 FM, of via www.radiotequila.be of de Tune-In app. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio