Galatasaray-spits Gomis valt flauw tijdens wedstrijd: “Sorry, dat overkomt me wel vaker”

Bafetimbi Gomis is zondagavond tijdens de wedstrijd van Galatasaray op het veld van Kasimpasa in de Turkse voetbalcompetitie flauwgevallen. De Franse spits van Gala verloor enkele minuten het bewustzijn, maar kon nadien de wedstrijd volmaken.

“Dat overkomt me wel vaker”, reageerde de 32-jarige Gomis, die stress aanduidt als de oorzaak. “Maar ik blijf vechten als een leeuw. Sorry voor de paniek.”

Bij een hoekschop in de zevende minuut van het duel stuikte Gomis in elkaar. Hulpverleners kwamen op aangeven van spelers van beide ploegen snel tussen. De Fransman stond snel terug op zijn benen en na een medische controle aan de zijlijn, kon hij de partij in Istanboel volmaken. Galatasaray verloor het duel van de 22e speeldag uiteindelijk met 2-1.

Gomis verloor al meermaals het bewustzijn op een voetbalveld. Bij Olympique Lyon overkwam het hem drie keer en ook bij Swansea ging hij in een duel met Tottenham plots neer. Gomis viel ook eens flauw op een training met het Franse nationale elftal.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.