Celebs

Meghan Markle zweert bij deze beautyregel

Meghan Markle zweert bij deze beautyregel

De Amerikaanse ex-actrice Meghan Markle, die in mei haar jawoord geeft aan prins Harry, heeft een heel laagdrempelige beautyroutine. Dat heeft haar voormalige visagiste Lydia F. Sellers verklapt in een interview met lifestylesite Refinery 29.

“Als ik haar make-up deed, dan vroeg ze me telkens om niet te veel fond de teint te gebruiken zodat haar sproetjes een beetje zichtbaar blijven”, zegt Sellers. “Ze wil een fris en gezond resultaat in plaats van een foundation die je duidelijk ziet liggen.” De visagiste, die tot twee jaar voor haar verhuis naar Groot-Brittannië samenwerkte met Meghan, geeft nog mee dat de brunette dol is op de Armani Luminous Silk Foundation. Het is niet nieuw dat Meghan Markle van haar sproetjes houdt. Eerder zei ze in een interview met tijdschrift Allure dat ze er een hekel aan heeft wanneer haar sproetjes weggewerkt worden op een foto.

Sellers, die zich ook haarstyliste mag noemen, zegt nog dat de look van de toekomstige royal nog maar weinig veranderd is sinds ze een koppel vormt met prins Harry. “Ze gaat vaak voor een laag dotje, dat eruitziet alsof ze het zelf heeft gemaakt. Het is mooi omdat ze de nonchalante stijl combineert met een flinke dosis zelfvertrouwen”, klinkt het. De vrouw waagt nog een gokje naar de stijl van Meghan op haar grote dag, maar twijfelt. “Ze houdt ervan om haar haren los - steil of golvend - te dragen, maar aangezien het een koninklijke aangelegenheid is, zou ze wel eens kunnen kiezen voor een strak gestylde dot.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees