Celebs

‘Temptation’-vrijgezellen beantwoorden vurige vragen: “Mijn oudste sekspartner was 46”

Als de zon ondergaat op ‘Temptation Island’, worden de vrijgezellen samengeroepen door de programmamakers om een reeks vragen over hun seksleven te beantwoorden. En die leiden niet zelden tot spannende antwoorden.

Tijdens de eerste reeks met vurige vragen leren we dat verleider Gino in bed graag wat knuffelt, om dan over te schakelen naar kinky seks. Vrijgezel Andrea, de man met Italiaanse roots die zichzelf omschrijft als “het alfamannetje”, geeft dan weer toe dat hij nooit met zichzelf heeft gekust in een spiegel. Voor Tijs wordt het een beetje gênant als hij knikt dat hij de smaak van zijn eigen sperma kent, maar hij geeft erna wel trots toe dat zijn oudste verovering 46 jaar was. “Ik maak huwelijken kapot”, voegt hij eraan toe. "Bejaardentehuizen, ja", merkt 'kleurplaat' Fabrizio op. Van verleider Joshua komen we te weten dat hij in bed eerder dominant is, hoewel Megan in de laatste aflevering duidelijk de touwtjes in handen had in de slaapkamer.

Bij de vrijgezelle dames wordt ook een en ander onthuld, zo laat Yana aan Yasmine weten dat ze wel eens een trio met haar mag proberen. Leatitia, de vlam van Mezdi, houdt van op z’n hondjes “omdat ze dan aan haar haren getrokken wordt”. De blonde Billy verklapt dat ze nog nooit porno downloadde… omdat ze het gewoon streamt. Cherish doet dan weer een subtiele oproep aan haar entourage om eens een seksspeeltje voor haar te kopen. “Ik vraag het elk jaar, maar ik krijg niets”, zegt ze een tikje teleurgesteld. Misschien kan ze de handboeien van Gino even lenen?

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees