‘Blind Getrouwd’ loopt helemaal niet zoals gepland in Australië: al drie affaires tussen kandidaten

‘Blind Getrouwd’ loopt helemaal niet zoals gepland in Australië: al drie affaires tussen kandidaten

Foto: Channel 9

De Australische versie van ‘Blind Getrouwd’, ‘Married at First Sight’, is helemaal uit de hand aan het lopen. De kandidaten lijken zich niets aan te trekken van hun gearrangeerde huwelijken en er zijn al drie affaires ontstaan.

De uitzendingen van het programma zijn nog volop bezig, maar de spoilers over een niet zo gelukkige afloop vliegen Australische kijkers om de oren.

Een goede week geleden werden twee helften van twee blind getrouwde koppels al passioneel kussend betrapt. Troy was duidelijk niet echt tevreden met Ashley, de vrouw die voor hem was gekozen, en ging dus maar lopen met Carly, die eigenlijk met Justin was getrouwd: Troy en Carly werden passioneel kussend in een park in Melbourne gefotografeerd.

Maar nu is ook Ashley gespot met een andere kandidaat: een opmerkzame kijker zag haar samen boodschappen doen met Ryan en met hem in haar auto stappen. En dat terwijl die twee eigenlijk ruim 900 kilometer van elkaar wonen: de blonde stewardess in een wijk van Brisbane, waar ze werden gezien, de klusjesman in Sydney. Wonen de twee nu dus samen? Een woordvoerder van tv-zender Channel 9 ontkent dat ze een relatie hebben, maar daar hechten veel Australiërs weinig geloof aan, getuige de commentaren.

Ryan was blind en gelukkig getrouwd met Davina, maar vorige week was te zien hoe die hem voor de camera’s en met voorbedachten rade bedroog met Dean. Tijdens een feestje voor alle kandidaten, maakten Davina en Dean zich uit de voeten om elkaar te kussen en snode plannen te maken: de twee zouden allebei hun partner dumpen en in de plaats daarvan voor elkaar kiezen. Ryan liet al weten dat hij de tattoo die zowel hij als zijn vrouw lieten zetten zou aanpassen om het woord “scheiding” toe te voegen.

‘Blind Getrouwd’ loopt helemaal niet zoals gepland in Australië: al drie affaires tussen kandidaten
Davina en Dean. Foto: Channel 9

Maar hoe het zal aflopen tussen Davina en Dean is nog onduidelijk: kort na de overspelige kus dook hij het bed in met zijn eigen vrouw Tracey. Tot afgrijzen van Davina, van wie Dean plots niets meer moest weten, waarna hij de vermoorde onschuld speelde. De affaire zou hem zelfs hebben doen inzien hoe goed hij het had met Tracey. Bovendien werd Tracey gisteren gespot in Sydney mét trouwring nog om de vinger.

Hoe dan ook mag het al duidelijk zijn dat de versie down under met alle intriges en partnerruil net iets sappiger verloopt dan onze brave Vlaamse editie. En dat is natuurlijk ook goed voor de kijkcijfers, die hoger zijn dan ooit.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees