Laura laat haar peuters even alleen om een douche te nemen. Dat had ze beter niet gedaan

Laura laat haar peuters even alleen om een douche te nemen. Dat had ze beter niet gedaan

Foto: Facebook

Tijd voor jezelf is iets wat er als ouder van jonge kinderen vaak bij inschiet. Toen de Britse Laura Mazza besloot even een douche te nemen, wilde ze er dan ook echt van genieten. Helaas werd dat onmiddellijk bestraft toen ze de badkamer weer uit kwam.

“Ken je die dagen waarop je gewoon denkt: ‘fuck it’”, zo begint Laura een bericht op Facebook dat al snel een wansmakelijke kant opgaat. “Ik wilde er goed uitzien dus ik ging een douche nemen en make-up aanbrengen. Het maakte mij niet uit wat voor rommel mijn peuters zouden maken in mijn korte afwezigheid.”

Helaas was het niet zozeer een rommelige woonkamer waar ze in terechtkwam na haar douche, maar veeleer een smerige…

“Ik dacht, je moet op z’n minst een bad nemen om die geur van mest en blauwe kaas van je lijf te krijgen. Maar toen ik uit de badkamer kwam, leek die mestgeur niet verdwenen”, zo schrijft ze. “Beide kinderen giechelden in de verte...”

“De geur werd sterker terwijl ik door de hal wandelde, en ik bemerkte kleine, dunne, bruine vegen op de muren, de vloer, overal. Hoe verder ik liep, hoe groter en donkerder de vegen werden. Er verschenen ook handafdrukken.”

“Was het mijn donkere foundation die ik gebruik als ik denk dat ik Snooki ben? Wat was het? Ik zag ze beiden zitten, gehurkt over iets terwijl ze het over hun lijfjes smeerden, lachten en hun handen likten. Chocoladesaus? Laat het alsjeblieft chocoladesaus zijn.”

Eke ouder weet intussen dat het waarschijnlijk geen chocoladesaus was. “Het was een volledige sneeuwstorm van kaka”, zo schrijft de vrouw op Facebook, waarna ze het nog even met enkele andere kleurrijke termen omschrijft.

“Sophie had haar luier uitgedaan en het huis gedecoreerd met haar zondig afval. En jongens, was zij tevreden. En haar broer was een welwillende medeplichtige aan het kakafeestje. Daarom neem ik dus geen tijd voor mezelf, want als ik dat doe, blijf ik achter met lege dromen en handenvol shit.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees