Is dit het meest dramatische moment in de televisiegeschiedenis?

Groot Brittannië is in de ban van een KFC-crisis. Honderden Britse vestigingen van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten door problemen met een leverancier. Het leverde alvast een hilarisch televisiefragment op, dat nu al kans maakt op de trofee ‘meest dramatische tv-moment ooit’.

Heel wat Britse filialen van KFC zaten de voorbije dagen met de handen in het haar. Door een probleem bij hun nieuwe leverancier DHL werden de meeste restaurants amper bevoorraad, waardoor ze noodgedwongen moesten dichtblijven. Zowel KFC als DHL hebben zich al verontschuldigd voor de problemen.

LEES OOK. De kip is op en dat zorgt voor chaos bij KFC: honderden vestigingen sluiten de deuren

Dat de crisis heel wat ongeruste Britten in de ban hield, bewijst een fragment uit het nieuws van de Britse zender ITV. “De politie vraagt om te stoppen met bellen,” klinkt het, “want dit is géén noodgeval.” Daarna komt een dame aan het woord die duidelijk aangedaan is. “Ik ben naar Burger King moeten gaan”, getuigt ze doodserieus.

Intussen meldt KFC dat de leveringsproblemen stilaan van de baan zijn en de meeste restaurants woensdag de deuren opnieuw hebben kunnen openen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees