Verkoop tickets valt tegen: Arenacross in Hasselt uitgesteld

Verkoop tickets valt tegen: Arenacross in Hasselt uitgesteld

Foto: Twitter

Hasselt -

Slecht nieuws voor de indoor- en freestyle-motorcrossfans: de eerste doortocht van de Arenacross in ons land, voorzien op zaterdag 3 maart in Hasselt, wordt uitgesteld. De organisatie zegt dat er “meer tijd nodig is om het crosspubliek te bereiken”. In november hopen de organisatoren wel genoeg volk naar de Ethias Arena te kunnen lokken.

In Engeland is de Arenacross met de beste motorcrossers, supercross-racers en de beste freestyle motrocrossers al enkele jaren razendpopulair. Een succes dat de organisatoren maar al te graag willen uitbreiden naar de rest van Europa, maar dat blijkt nu toch niet zo goed te lukken. Terwijl in Engeland de grootste stadions en arena’s gemakkelijk gevuld worden door duizenden fans, lukt het voorlopig niet om de Hasseltse Ethias Arena voldoende gevuld te krijgen.

Samen met de show in Duitsland, wordt de Hasseltse doortocht van het evenement uitgesteld naar het najaar. “Het is nooit fijn wanneer je iets moet verplaatsen, maar we weten dat Arenacross het potentieel heeft om een groot verhaal te worden, niet alleen in Engeland, maar ook in België, waar de bakermat van de motorcross ligt. We hebben vastgesteld dat we meer tijd nodig hebben om het crosspubliek in België te activeren. We komen met een hoogstaande productie naar de Hasseltse Ethias Arena en het is nog steeds onze bedoeling om zoveel mogelijk liefhebbers van de motorsport én entertainment te bereiken. Daarom verplaatsen we ons event naar november“, legt de organisatie uit.

Mensen die al tickets hadden, kunnen die kosteloos omruilen voor de show in november.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio