Internationale artiesten Claptone en Camelphat op negende editie dancefestival

Ostend Beach pakt uit met enkele wereldtoppers

Op 7 en 8 juli is het tweedaagse dancefestival aan zijn negende editie toe. Foto: www.ostendbeach.be

Oostende -

De negende editie van Ostend Beach kondigt zich veelbelovend aan. Met Claptone en Camelphat strikt het dancefestival meteen twee grote namen. Die laatste was vorige maand nog genomineerd voor een Grammy Award voor beste Dance Recording.

Ostend Beach lokte vorig zo'n 18.000 feestvierders naar het Klein Strand. Op 7 en 8 juli is het tweedaagse dancefestival aan zijn negende editie toe. De organisatie maakte intussen de eerste namen bekend. Met meteen twee toppers op de affiche. Camelphat is de headliner op zondag. Het Britse duo was vorige maand nog genomineerd voor beste Dance Recording op de Grammy Awards in New York voor hun wereldhit Cola. De song was de zomerhit vorig jaar en behaalde probleemloos de Britse charts. Vandaag releast Camelphat een remix van Right here, right now van Fatboy Slim naar aanleiding van de 20ste verjaardag van de plaat You've come a long way, baby.

Op zaterdag strikte Ostend Beach Claptone als headliner. De Duitse dj en producer bekend van onder andere de wereldhit Liquid Spirits. Claptone behoort tot de meest gevraagde dj's in de wereld en treedt jaarlijks op van Amerika, Canada, Brazilië, Mexico, Australië, China, Parijs, Londen, tot Tomorrowland. “En straks dus ook in Oostende”, zeggen Jan Mortelmans, Kevin Beirens en Ben Peperstraete. “We zijn trots deze toppers nu al te kunnen aankondigen. De komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt. We kijken uit naar een topeditie.”

Andere namen die nu al op de affiche staan zijn: Bizzey Live, Dimaro, Fjaak Live, Green Velvet, Lady S, M.I.K.E. Push, Marco Bailey, Rodhad, Sevn Alias Live, The Advent Live, en Woodie Smalls. De ticketverkoop verloopt vlot.

INFO

www.ostendbeach.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio