voetbal3de provinciale - Christophe NiclausKVV Sint-Denijs Sport

“We werken al naar volgend seizoen toe”

Gent -

Na de zege op bezoek bij Heusden behoort Sint-Denijs Sport bij het kleine kransje van ploegen die nog het maximum van de punten hebben na twee speeldagen in de derde periode.

Goalgetter Christophe Niclaus - dit seizoen al goed voor 19 doelpunten - tempert evenwel de verwachtingen: “De derde periode is geen concreet doel voor ons maar het is natuurlijk wel leuk meegenomen dat we nu iets volwasseneder acteren en minder doelpunten slikken. Onze keeper is goed op dreef en speelt de voorbije weken op hoog niveau en dat maakt toch vaak het verschil.”

“Daarnaast hebben we ook iets meer het geluk aan onze kant. We werken vooral naar volgend seizoen toe. Dan willen we echt starten met de ambitie om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen.”

“Dit weekend krijgen we Massemen, een haalbare tegenstander, voor de kiezen. We mikken dan ook op 12 op 12, dat zou een primeur zijn dit seizoen. We hebben nu echter ook al een prima spelersgroep met enkele jonge krachten. We spelen nu zonder druk en niemand lijkt nog rekening te houden met ons. Daarom loopt het nu ook iets vlotter en dan volgen de resultaten automatisch. Tegen vijf ploegen uit de top van de rangschikking haalden we 10 op 15 maar nu moeten we wel waken voor het gevaar van onderschatting. De concurrentie is wel flink toegenomen, als je de namen bekijkt van de jongens die op onze reservebank zaten vorig weekend, dan besef je dat de coach momenteel positieve selectieproblemen heeft.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio