Voetbal1ste provincialeJV DE PINTE - SK LOCHRISTI - Kjell Vandevyvere weet dat zijn spelers het volle pond zullen geven

“Hechte groep vrienden”

“Hechte groep vrienden”

Kjell Vandevyvere: “Sportieve plicht vervullen.” Foto: Nic Declercq

De Pinte -

De rust is bij JV De Pinte en haar supporters begrijpelijk nog niet helemaal teruggekeerd. De spelers blijven voorlopig wel hun sportieve plicht vervullen. Zij wonnen vorige zondag bij Eendracht Zele en krijgen zaterdag het bezoek van SK Lochristi.

Interessante speeldag voor Lochristi

SK Lochristi is aan een opmerkelijke remonte bezig. De ploeg van voorzitter Valère Van Laere leek na de thuisnederlaag tegen KAV Dendermonde op een kleurloos slot af te stevenen, maar inmiddels tekende men voor een hoopvolle kentering.

“Wie wint, lacht. Bij ons zit de sfeer er goed in. Na een toch wel zeer wisselvallig seizoen blijven we nu vijf weken ongeslagen. Twee weken op rij houden we de nul en scoren we vlot”, zegt trainer Jurgen Van Herreweghe.

“Wie een maand geleden zou gezegd hebben dat we nog in aanmerking zouden komen voor de nacompetitie werd gek verklaard. Dit is een interessante speeldag. Tegen De Pinte hebben we wat goed te maken na de 0-4 uit de heenronde. Dit seizoen speelden we al twee keer, Dendermonde en Aalter, op zaterdag. Het werden twee overwinningen. Als twee niet zonder drie kan, moeten we in De Pinte iets kunnen rapen. Winnen betekent dat we een heel goede zaak doen. Evident wordt het niet tegen een ploeg met allemaal spelers, die een mooie transfer willen afdwingen.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio