Voetbal2de provinciale:SK Grembergen - Doorslaar - Ken Stevens beseft dat het beter moet dan vorige week

“Iets recht te zetten”

“Iets recht te zetten”

Ken Stevens: “We bekijken het week per week.” Foto: gergoryvan gansen

Dendermonde -

Wie echt in het spoor van leider Sparta Waasmunster wil blijven, wint best het komende duel tussen de nummer drie Grembergen en de bezoekende nummer twee Doorslaar. Bij de leiders, die zaterdag al tegen staartploeg Buggenhout spelen, kijkt men met veel interesse naar de komende topper.

Serieuze test voor Doorslaar

Met een zes op zes tegen de staartploegen Buggenhout en YB Beveren wist Doorslaar zich te herpakken. In de topper op Grembergen zal duidelijk worden of de Lokeraars nog echt titelhoop mogen koesteren.

“Grembergen wordt inderdaad een serieuze test voor onze gehavende ploeg”, beseft de ervaren Mustafa Erkoç. “Volgens het klassement is dat een topaffiche, nu moeten we dat tussen de lijnen waarmaken. Naar verluidt is Grembergen ook een voetballende ploeg, hopelijk laat hun terrein dat ook toe. Door blessures en schorsingen moeten wij weer schuiven. Ik speel al 14 jaar voor een eerste ploeg, maar zo extreem als dit seizoen, maakte ik het nog nooit mee zowel in kwantiteit als intensiteit van de blessures. En toch willen we dat niet als excuus inroepen. We proberen dat met de jongens die wel inzetbaar zijn, op te vangen. Ondanks de serieuze dip staan we nog steeds op twee punten van de leider. We blijven vol overgave meestrijden voor de titel, dat was trouwens de reden waarom ik me liet overhalen tot een overstap naar Doorslaar. Mochten we naast de hoofdprijs pakken, dan zullen we er toch alles voor gedaan hebben.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio