Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

“Oude Beestenmarkt moet culinaire hotspot worden”

Nieuwe kok van Café Gomez Tarek Jendoubi (27) heeft een missie

“Oude Beestenmarkt moet  culinaire hotspot worden”

Tarek Jendoubi (rechts) wil een restaurantgevoel in het café krijgen, met gepimpte klassiekers. Foto: fvv

Gent -

Garnalen bisque, nobashi met pittige dip en baby paksoi. Op de Oude Beestenmarkt kan je voortaan niet alleen het fuifbeest uithangen, maar ook gezellig tafelen. Café Gomez haalt daarvoor opkomend talent Tarek Jendoubi (27) in huis. “’s Nachts zit het hier al propvol, maar we willen méér.”

Wie Oude Beestenmarkt zegt, zegt Nelis Naessens en Frank De Boe. De twee jeugdvrienden baten op het legendarische fuifplein al drie jaar Café Gomez, Club IIII en Club 69 uit. “Onze zaken draaien goed ...

Het beste van Enkel voor abonnees