Geruchtenmolen draait op volle toeren: “Stromae wordt papa”

Geruchtenmolen draait op volle toeren: “Stromae wordt papa”

Foto: EPA

Als we de geruchtenmolen mogen geloven wordt Stromae binnenkort voor de allereerste keer papa. Dat schrijft het Franse showbizzmagazine Public. De Belgische zanger stapte in 2015 in het huwelijksbootje met zijn vriendin Coralie Barbier. Deze zomer zouden de twee hun eerste kindje verwachten. Het nieuws is voorlopig nog niet bevestigd door het koppel zelf.

In 2015 trouwde Stromae in het grootste geheim met zijn vrouw Coralie Barbier, ontwerpster bij zijn modelabel Mosaert. De zanger huurde het Mechelse Martin’s Patershof af in Mechelen, een imposante oude kerk die omgebouwd is tot een chic viersterrenhotel. Maar zelfs de 180 genodigden wisten niet wat er te vieren was. Het kersverse bruidspaar vroeg hen ook om geen enkel beeld op sociale media te posten. Het koppel hoopte op die manier hun huwelijk in alle intimiteit te kunnen vieren.

Twee jaar later zou het paar in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje, zo schrijft het Franse showbizzmagazine Public. Volgens hen zou Stromae aan het einde van de zomer papa worden. Het is niet de eerste keer dat het magazine dergelijke geruchten naar buiten brengt. Ook in 2016 dachten ze al dat het koppel in verwachting was.

De 32-jarige Paul Van Haver, beter bekend als singer-songwriter Stromae, is al een tijdje van het toneel verdwenen door gezondheidsproblemen. Sinds 2015 staat de zanger van ‘Papaoutai’ en ‘Formidable’ niet meer in de schijnwerpers. Al heeft hij niet stilgezeten. Zo componeerde hij ondere andere nog muziek met artificiële intelligentie.

Geruchtenmolen draait op volle toeren: “Stromae wordt papa”
Stromae en zijn echtgenote Coralie. Foto: EPA
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees