Plots duikt naam van Iraanse spits op bij Anderlecht

Plots duikt naam van Iraanse spits op bij Anderlecht

Foto: AFP

Tijdens de wintermercato lukte het niet voor Anderlecht, dus speurt paars-wit de markt nog steeds af naar een nieuwe spits. In die zoektocht is het nu uitgekomen bij de Zweeds-Iraanse spits Saman Ghoddos van het Zweedse Östersund. Dat bevestigde Daniel Kindberg, de voorzitter van Östersund. “Anderlecht volgt ons al even en is geïnteresseerd in Ghoddos”, zo vertelde Kindberg aan Fotboll Direkt. Östersund werd donderdag uitgeschakeld in de Europa League ondanks een 1-2 zege tegen Arsenal.

De 24-jarige Saman Ghoddos werd geboren in Zweden, maar koos vorige zomer voor het nationale team van Iran. Hij werd intussen al vier keer opgeroepen en zal hij waarschijnlijk ook actief zijn op het WK met Iran. Vorige zomer probeerde de Engelse tweedeklasser QPR Ghoddos weg te kapen bij Östersund en bood 2,5 miljoen euro voor de spits, maar dat bod werd te laag bevonden en snel van tafel geveegd.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.