Als bij wonder geen gewonden bij spectaculair ongeval met truck en twee wagens: betrokkene zoekt getuigen

Als bij wonder geen gewonden bij spectaculair ongeval met truck en twee wagens: betrokkene zoekt getuigen

Van de auto van Sharon bleef niet veel meer over na het ongeval. Foto: rr

Kortrijk / Wevelgem -

Sharon Vanslembrouck (35) uit Wevelgem is op zoek naar getuigen van een ongeval donderdagmorgen op de E17 in Marke. De vrouw was rond 8.15 uur met haar Ford Fiesta onderweg richting Gent toen ze werd aangereden door een vrachtwagen.

“Ik kwam van de E403 en zat achter een vrachtwagen op de uiterst rechtse invoegstrook”, zegt Sharon, zaakvoerster van kinderschoenen Mil & Nolleke. “Een vrachtwagen links van mij ging plots over de volle witte lijn naar rechts. Hij raakte de achterste zijkant van mijn wagen waarna ik begon te tollen.”

De Ford Fiesta van Sharon werd over alle rijstroken geslingerd. Daarbij raakte ze met de voorkant van haar wagen een andere bestuurster. Beiden kwam tot stilstand op de linkerrijstrook. De vrachtwagen die het ongeval had veroorzaakt, reed gewoon verder.

“Ik was volledig in shock. Mijn wagen begon te roken. Ik heb nog snel de motor afgelegd en mijn handtas genomen. Twee verpleegsters die waren gestopt, hebben mij geholpen en gekalmeerd.” Als bij wonder raakte niemand gewond. De Ford die Sharon pas vorige zomer kocht, is wel total loss. Ook de wagen van de andere bestuurster moest worden getakeld. Sharon moet zelf opdraaien voor de kosten als ze de trucker niet vindt. “Het enige wat ik kon zien, was dat het een om een volledig rode vrachtwagen ging met een oplegger met een zeil.” Wie informatie heeft, kan de vrouw contacteren via Facebook.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio