Celebs

Smith uit ‘Sex and The City’ laat van zich horen in vete tussen ex-collega's

De Amerikaanse acteur Jason Lewis, de man die destijds in de huid kroop van Smith Jerrod in ‘Sex and The City’, heeft van zich laten horen. In een interview zei hij wat hij vindt van de vete tussen zijn ex-collega’s Sarah Jessica Parker (Carrie) en Kim Cattrall (Samantha). “Als je niets aardigs kan zeggen, zeg je beter helemaal niets.”

Jason Lewis (46) gaf een interview aan KTLA, een digitale televisiezender in Los Angeles. Daarin aarzelde hij niet om zijn mening te geven over de vete die woedt tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall. Even opfrissen: Jessica Parker betuigde openlijk haar steun aan Catrall omdat ze een broer verloor. Die laatste was daar niet mee gediend en zette haar ex-collega openlijk op haar plaats. “Buit onze tragedie niet uit, je bent geen vriendin”, schreef ze op Instagram.

Team Sarah

Nu neemt Lewis het op voor Jessica Parker. “Als je niks positiefs te zeggen hebt, kan je maar beter zwijgen”, zei hij over de situatie. Hij voegde eraan toe dat hij het altijd goed kon vinden met de vertolkster van Carrie. “Sarah was altijd heel professioneel. Sommige mensen zouden beter onthouden dat ze gracieus moeten blijven en dankbaar moeten zijn voor de gekregen kansen”, klonk het. De blonde man liet nog weten dat de actrice een lieve, fantastische vrouw is en hij eigenlijk volledig team SJP is.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees