Deze vrouw werd de oudste ooit om te poseren voor Playboy, maar zie jij hoe oud ze is?

Deze vrouw werd de oudste ooit om te poseren voor Playboy, maar zie jij hoe oud ze is?

Foto: Instagram

Actrice Jane Seymour is bij ons vooral bekend als de Bondgirl uit de film ‘Live and Let Die’ en poseerde nu al voor de derde keer in haar leven voor Playboy. De commentaren op de foto’s van ’s werelds oudste door Playboy gefotografeerde vrouw zijn lovend: “Je bent altijd al een van de knapste en meest sexy vrouwen geweest, en dat ben je nog steeds.”

De actrice kondigde haar derde verschijning in het mannenblad donderdag zelf aan op Instagram: “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben recentelijk gefotografeerd en geïnterviewd in mijn huis door Playboy. Ik praat er over mijn carrière, familie en hoe ik me beter dan ooit tevoren voel op mijn 67.”

Eerder verscheen de actrice ook al in het magazine in 1973 en later in 1987. Toen de eerste positieve reacties op het interview gepost werden, besloot de actrice nog een tweede bericht te delen. “Ik ben verbaasd over het aantal positieve reacties van jullie allemaal over het Playboy interview. Onthoud altijd dat ware schoonheid vanbinnen zit, dus open je hart en laat ze naar buiten schijnen.”

De actrice voelt zich op haar 67ste ook knapper dan ooit tevoren, zo vertelt ze in het magazine. “Ik voel me nu veel meer sexy dan toen ik jonger was. Ik voel me comfortabeler in mijn eigen huid. Er schuilt een enorme vrijheid in zo lang geleefd te hebben als ik. Ik probeer niets meer te bewijzen, aan niemand.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees