Alligator maakt visser op spectaculaire wijze duidelijk wie recht heeft op lekkere vangst

Alligator maakt visser op spectaculaire wijze duidelijk wie recht heeft op lekkere vangst Video: KameraOne

Het zat deze visser niet mee in New Port Richey, een plaats in de Amerikaanse staat Florida. De man had net een lekkere zeebaars aan de haak kunnen slaan toen plots bleek dat er een kaper op de kust was. Een erg gevaarlijke overigens, niet minder dan een alligator maakte aanstalten om de vis te stelen en haalde niet veel later agressief uit.

Een video van de visser laat zien hoe de alligator te werk ging. Al van bij het begin van het filmpje leek de vangst van de man in het gedrang te komen. Het reptiel kwam razendsnel dichterbij, waarna het uiteindelijk tot aan de oever zwom om de zeebaars te pakken te krijgen. Ondertussen wist de visser niet wat hem overkwam. “Stop! Dit meen je niet...”, reageerde hij nog.

Opgeven deed de man echter niet. Aangezien de vis nog steeds aan zijn haak hing terwijl de alligator van zijn hapje genoot, probeerde hij alsnog het dier ervan te overtuigen om zijn vangst los te laten. Of hij daar uiteindelijk ook in slaagt, maakt de video, die intussen de wereld rond gaat, niet duidelijk.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees