Celebs

Oprah Winfrey herkent wereldbekende gasten niet

Oprah Winfrey herkent wereldbekende gasten niet

Foto: REUTERS

Iedereen kent iedereen in de wereld van de sterren? Niets is minder waar want toen Leonardo DiCaprio en The Weeknd de zestigste verjaardag van presentatrice Ellen DeGeneres gingen vieren, had een andere gast, Oprah Winfrey geen idee met wie ze juist aan het praten was.

Presentatrice Ellen DeGeneres, van de gelijknamige televisieshow, hield midden februari een verjaardagsfeestje waarop iedereen met enige naam en faam was uitgenodigd. Wereldsterren zoals Oprah Winfrey, P!nk en John Legend gingen maar wat graag op de uitnodiging in en hadden naar eigen zeggen een fantastische tijd. Al maakte Oprah Winfrey wel een kleine uitschuiver.

“Ik was aan het praten met een vriendelijke, jonge man maar ik heb hem niet meteen herkend. Tijdens mijn televisieshow zag elke wereldster eruit als zichzelf. Op het feestje had iedereen zich op zijn eigen manier uitgedost. Pas toen journaliste Gayle King, me erop wees dat ik met Abel Makkonen Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, aan het praten was, herkende ik hem. Hij had zijn haar geknipt en droeg een pet.”

The Weeknd is niet de enige wereldster die Oprah niet meteen herkende. Later op de avond kwam een andere man gedag zeggen. “Ik zei vriendelijk gedag terug maar had eigenlijk geen idee wie hij was. Ook hij had een petje op. Heel even dacht ik dat het om Justin Timberlake ging maar toen The Weeknd over zijn favoriete film begon, viel mijn euro. Het was niemand minder dan Leonardo DiCaprio.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees