Een uur te laat, falende micro en boegeroep: Boef was in het land, maar niet voor lang

Een uur te laat, falende micro en boegeroep: Boef was in het land, maar niet voor lang

Foto: BELGAIMAGE

Komt het nog goed tussen ons land en de Nederlandse rapper Boef? Zaterdagavond kreeg hij in nachtclub ‘Bocca’ in Destelbergen alleen maar boegeroep, nadat hij ook al een uur te laat op het podium verscheen. Hij hield het dan maar voor bekeken, zo is te zien op een video van VTM Nieuws.

Bij Bocca waren ze voor zaterdagnacht best fier dat Boef kwam optreden op hun Ladies Night. “Hij zal tonen hoe je de girls moet verzorgen”, klonk het bij de aankondiging. Het zou de eerste keer worden dat de Nederlandse 24-jarige rapper in ons land zou optreden na het incident waarbij hij enkele dames “kechs” - vrij vertaald: hoeren - noemde.

Zijn optreden in Destelbergen stond gepland voor 3 uur ’s nachts, maar hij daagde pas een uur te laat op. Tot irritatie van de vele aanwezigen, die daarna ook nog vaststelden hoe hij het na een kwartier voor bekeken hield door problemen met zijn microfoon. Het boegeroep werd er alleen maar heviger door.

“Ik wil graag voor jullie optreden, België”, probeerde hij nog. “Maar het geluid moet dan wel goed zijn. Ik hou sowieso van jullie.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees